11. strokovni seminar OPTIČNE KOMUNIKACIJE
Ljubljana, 28. - 30. januar 2004


item.gif (983 bytes) LOKACIJA



Strokovni seminar "Optične komunikacije 2004" bo potekal v prostorih Fakultete za elektrotehniko v Ljubljani, Tržaška 25.

Potekal bo v predavalnici P15 (prvo nadstropje, novi del), ki ima kapaciteto 150 sedežev, ozvočenje in funkcionalne predavateljske možnosti (grafoskop, diaprojektor in računalniška predstavitev).

Razstavni prostor optične opreme bo v predavalnicah P16 in P17.

 

PODROBNEJŠI OPIS POTI:

Fakulteta za elektrotehniko je v jugozahodnem delu ljubljane, 2km od avtoceste proti Trstu. V bližini so tudi druge tehniške fakultete in raziskovalne ustanove. Od centra mesta do fakulteta je 15-20 minut hoje (glej zemljevid mesta).

Zemljevid Ljubljane
Slika 1: Fakulteta je označena rdeče.

Podrobnejsi zemljevid
Slika 2: Podrobnejši zemljevid.

Od železniške oziroma avtobusne postaje je najbolje iti po Trgu osvobodilne fronte priti zahodu do križišča s Slovensko cesto. Na križišcu zavijte levo. Po 100m boste prišli na postajo mestnega avtobusa Bavarski dvor. Na desni strani (zahodna stran Slovenske ceste) vstopite na avtobus številka 6 (smer Dolgi most), ki vas bo pripeljal naravnost pred Fakulteto za elektrotehniko. Vožnjo je potrebno plačati z žetonom ali gotovino. Žetone dobite v pisarni LPP na Bavarskem dvoru. Fakulteta za elektrotehniko je 5. postaja po Bavarskem dvoru. Če v Ljubljano pridete iz severozahoda (Kranj), vstopite na avtobus številka 1 (smer Mestni log), ki ustavi na vsaki postaji ob Celovški cesti. Tudi ta avtobus vas bo pripeljal naravnost pred fakulteto.